3 Comments

 1. An dit was heel graag gedaan hoor en ik ben blij dat het vaasje heelhuids is aangekomen. Het doet me deugd te lezen dat je mijn pakketje heel graag ziet. Sterkte met het gemis van je ma want met deze periode wil een mens zijn familie wel dicht bij hem hebben e

 2. zeer leuk en ik heb hier ook het mijne
  http://sasibeau.wordpress.com/2014/12/12/x-mas-swap/

  trouwens je bent niet alleen diegene die mensen mist met deze feesten want vorig jaar was mijn vava er nog en dit jaar niet meer. Hij is nu wel op de plaats waar hij al 3 jaar wilde zijn (bij mijn moemoe) dus dat verzacht het een beetje maar toch doet het zeer om te weten dat hij onrechtstreeks een zelfmoord heeft gedaan (gewoon gestopt met bloedverdunners te nemen)

  groetjes en nog veel sterkte

  • An Van Laer

   Jij ook veel sterkte. Mijn vovo is dit jaar juist voor pasen ook gestorven. Dat waren twee sterfgevallen op minder dan vier maanden tijd van twee belangrijke mensen in mijn leven. We herinneren de mooie tijden 😉

Comments are closed.